Здравейте
 
Производители

Добавки

Ако не успявате да намерите търсения от Вас продукт, свържете се с нас.

Подреди по
Показвай на страница
Филтрирай по атрибут

BAR-1203

B.D.C. (BARDAHL DIESEL COMBUSTION) - BAR-1203 Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. По-нисък разход на гориво - до 10%. Премахва кондензацията на вода в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии и корозия. Предпазва от замръзване на горивото.
Информация за продукта
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
138,00 лв.

BAR-1042

Particulate filter cleaner - Почистване на филтър за твърди частици, BAR-1042 ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИТЕ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ за двигателите оборудвани с DPF филтри (с добавка или не). Bardahl Particulate Filter Cleaner ще направи възможно изгарянето на саждите при 270 С. Въглеродните частици нормално горят при над 600 градуса, но преди да достигнат до филтъра температурите падат до 300-350 гр., което води до натрупване на неизгорели налепи във филтъра. Благодарение на активните съставки, този продукт намалява температурата, при която частиците горят следователно премахват налепите във филтъра.
Информация за продукта
Производител BARDAHL
Приложение Почистване DPF
132,75 лв.

BAR-3206

Turbo Cleaner - Почистване на турбо, BAR-3206 Bardahl Turbo Cleaner елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия без демонтаж. Подобрява състоянието на двигателя.
Информация за продукта
Производител BARDAHL
Приложение Турбокомпресори
105,00 лв.

LQ 1018

MOTOR PROTECT - 500ml Добавка за дълготрайна защита на двигателя Напълно синтетична добавка. Благодарение на антифрикционното си действие, значително намалява износването, увеличава експлоатационния живот на двигателя, снижава разхода на гориво и отделянето на вредни газове. Напълно синтетична добавка. Благодарение на антифрикционното си действие, значително намалява износването, увеличава експлоатационния живот на двигателя, снижава разхода на гориво и отделянето на вредни газове, увеличава мощността на двигателя. Добавката предпазва от износване при тежки експлоатационни условия като образува тънък антифрикционен слой върху триещите се части на двигателя, който запазва неговата ефективност минимум за 50 000 км пробег. Приложение: Добавя се към новото масло след смяната на маслото. 500 мл от добавката са достатъчни за двигател с обем на маслото до 5 л. Дори при използването на синтетично масло, което се характеризира с високи антифрикционни свойства, износването допълнително се намалява с 35%. Има дълготрайно действие за до 50 000 км пробег.
Информация за продукта
Производител LIQUI MOLY
Приложение Добавка масло
80,80 лв.

LQ 1007

GEAR PROTECT 80ML Добавка за защита на скоростна кутия (80 мл) Високотехнологична добавка за защита срещу износването от високо налягане. Намалява триенето и износването. Скоростната кутия е по-тиха, работи по-добре и превключването на скоростите е по-лесно. Има дълготраен ефект.Предназначение: Високотехнологична добавка за защита срещу износването от високо налягане. Намалява триенето и износването. Скоростната кутия е по-тиха, работи по-добре и превключването на скоростите е по-лесно. Има дълготраен ефект. Употреба: За скоростни кутии, трансмисионни предавателни кутии и диференциали. Съдържанието на опаковката е достатъчна за 2 л трансмисионно масло. С помощта на приложената помпичка се източват 80 мл от трансмисионното масло (до маркера) и се изхвърлят на подходящо място. След това се добавя добавката. Може да се прибавя по всяко време и при всяка смяна на трансмисионното масло. Не е подходяща за автоматични скоростни кутии.
Информация за продукта
Производител LIQUI MOLY
Приложение Трансмисия
65,52 лв.

LQ 5168

PRO LINE ANSAUG SYSTEM REINIGER - 400ml Специален активен разтворител с комбинация от високотехнологични добавки за премахване на типично замърсяване и отлагания в областта на входящия и дроселния клапан. Разхлабва и премахва мазни отлагания и замърсявания като масло, сажди и др. Гарантира функционалните характеристики на движещите се части и намалява разхода на гориво. Увеличава надеждността на дизеловите двигатели.
Информация за продукта
Производител LIQUI MOLY
Приложение Горивна система
61,38 лв.