Здравейте
 

Добавки

Ако не успявате да намерите търсения от Вас продукт, свържете се с нас.

Sort by
Display per page
Filter by attributes

BAR-2314

Почистване EGR клапан - BAR-2314 Премахва отлагания от смоли, въглеродни депозити и нагари по EGR клапана. Възстановява нормалната циркулация на въздушният поток към горивните камери. Осигурява оптимално изгаряне и повишава производителността на двигателя. Ограничава свръхконсумацията на гориво. Намалява загубите на мощност и удължава експлоатационният живот на EGR клапана.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Почистване EGR
51,38 лв.

BAR-5580

Дизел антифриз, препарат против замръзване - BAR-5580 Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.)
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
48,35 лв.

BAR-5492

Diesel injection restorer 11, BAR-5492 DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
41,78 лв.

LQ 4012

VENTILSCHUTZ FUR GASFAHRZEUGE - 1L Добавка защита клапани за автомобили на газ Предпазва клапите в двигателя и абсорбира пиковите температури.Комбинацията от добавки гарантира оптимално смазване и чисто изгаряне. Поддържа производителността на автомобила и предотвратява загубата на компресия. Не съдържа никакви органометални съединения и няма отрицателно въздействие върху каталитичните конвертори.Специално разработена за превозни средства, работещи с газ (CNG / LPG) - дори и при реновирани (двувалентни) газови системи. Подходяща за постоянна употреба.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Добавка масло
41,76 лв.

LQ 5156

PRO LINE DIESEL SYSTEM REINIGER - 500ml Pro-Line добавка за почистване дизелова система Почиства от отлагания всички механични или електроно контролирани дюзи, както и други компоненти на горивната система. Оптимална защита от корозия и увеличаване на ефективността на запалване. Намалява вредните емисии и оптимизира непрозрачността на дима.Може да бъде смъртоносен при поглъщане и навлизане в дихателните пътища. H412Вреден за водните организми, с дълготраен ефект.P101При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102Да се съхранява извън обсег на деца. P301+P310ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ/на лекар. P331НЕ предизвиквайте повръщане. P405Да се съхранява под ключ.P501Съдържанието/съдът да се изхвърли в се изхвърли на места за събиране на опасни или специални отпадъци. Употреба:Подходящ за всички видове дизелови двигатели включително тези с Common Rail и помпа дюза. Съдържанието на разфасовката е достатъчно за 300 литра гориво. Добави в резервоара по време на всяка инспекция и след извършване на ремонти на горивната система. За да се елиминират проблеми, ние препоръчваме смесване с горивото по време на зареждане в продължение на около 2000 километра
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Горивна система
41,31 лв.

LQ 5153

BENZIN SYSTEM REINIGER - 500ml Концентрат за интензивно почистване на всички бензинови инжекционни системи. Намалява емисиите на въглероден двуоксид и въглеводород, подготвя колата преди теста за вредни газове. Успешно изпробван по международните СЕС стандарти. Елиминира проблемите при студено запалване, неравномерен празен ход, бавна реакция на дросела, загуба на мощност, неустойчив режим на работа и повишена емисия на отработените газове.Употреба:Напълнете JetClean устроийството с максимум 4.5l безоловен бензин и 500ml от този концентрат. Ако обема на резервоара е по-малък, прибавете 10% от концентрта. За повече детайли се обърнете към инструкциите на JetClean устройството. Само за професионална употреба.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Горивна система
41,02 лв.