Здравейте
 

Добавки

Ако не успявате да намерите търсения от Вас продукт, свържете се с нас.

Sort by
Display per page
Filter by attributes

BAR-3216

TURBO PROTECT, BAR-3216 Изключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Благодарение на свойствата си против износване, против триене и изключителното си въздействие, слоят масло смазва и предпазва турбото при запалване на студено и в случай на недостиг на масло. Възпрепятства затягането на осите и лагерите на турбото.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Турбокомпресори
Ђ30.51

LQ 5170

DIESEL SPULUNG - 500ml DPF, препарат изплакване филтър Професионалната почистваща течност за филтри за твърди частици е високо ефективен продукт, който се използва след като бъде почистен филтъра с професионалния препарат от почистващата течност и се разнасят около филтъра за твърди частици, където те могат след това да изгорят като част от нормалната регенерация.Този продукт може да се използва при монтиран филтър за твърди частици. Моторни превозни средства, които се движат на къси разстояния са особено засегнати от запушен филтър за твърди частици, което означава, че почистващите интервали с професионалния препарат за почистване и изплакваща течност са силно зависими от използването на превозното средство. Разходите за поддръжка могат да бъдат редуцирани при регулярни почиствания. Скъпото сменяне на филтъра за твърди частици DPF,отпада. При контакт с очите:Отстранете контактните лещи. Изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути,при нужда потърсете лекар. При поглъщане: Устата да се изплакне основно с вода. Употреба:За дизелови моторни превозни средства с филтър за твърди частици DPF. Опаковка: Пластмасова
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Почистване DPF
Ђ29.88

BAR-1149

Fuel Treatment Gasoline - Профилактика за бензин, BAR-1149 Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина. Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки. Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
Ђ29.61

LQ 1012

OIL ADDITIV - 200ml Антифрикционна добавка за масло с МоS2 (200 мл) Образува високоефективен антифрикционен слой върху триещите се повърхности, който намалява триенето и гарантира свободен ход на движещите се части.Образува високоефективен антифрикционен слой върху триещите се повърхности, който намалява триенето и гарантира свободен ход на движещите се части. Това обуславя следните предимства: съществена икономия на масло и гориво, научно доказано намаляване на износването с повече от 50%, по-малко повреди, възможност да се съхранят експлоатационните свойства при повреда на лагерите. Тествана е за двигатели с катализатор или турбокомпресор. Приложение: Добавка за моторно масло на всички бензинови и дизелови двигатели. Може да бъде смесвана с всички предлагани на пазара масла. Към моторното масло се добавят 3-5% добавка.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Добавка масло
Ђ29.15

BAR-1755

Спиране на течове от хидравлична система Bar-1755 Добавка за спиране на течове в хидравликата на кормилната уредба. Омекотява гарнитурите и семерингите, раздува ги до 70% и почиства браздите им. Спестява скъпо и често пъти неефективно рециклиране и влагане на скъпи резервни части. Продуктът не е ефективен в случаите, когато има пробив в тръбопроводите или металните корпуси на системата, не действа върху хартиени гарнитури, не може да компенсира липсващи или силно разкъсани гарнитури. Добавете продукта в резервоара на кормилния механизъм (максимум 1 флакон).
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Хидравлика
Ђ28.90

BAR-1030

Maxi Compression - Увеличаване на компресията, BAR-1030 Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при висока температура и вискозитетния индекс на маслото. Специална присадка омекотява и раздува гарнитурите и спира течовете на масло. Продуктът е съвместим със: всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетини, всички видове гориво - дизел, бензин, газ, катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за двигатели, които имат голяма консумация на масло, пушене или загуба на компресия или за двигатели в натоварени условия през лятото.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
Ђ28.06