Здравейте
 

Доставка и връщане

Доставка

Аутонемски ЕООД, предлага доставка с „Еконт Експрес ООД“ и „Спиди АД“. След потвърждение за изпращане от страна на клиента пратката ще бъде изпратена в същият работен ден в случай, че това е възможно съобразено с наличноста и работното време на превозвачите към момента на поръчката. Ако артикулите не са налични или превозвачите са в извънработно време към момента на поръчката клиента ще бъде уведобен за срока на доставка.

Цена на доставка.

Цената на доставката се определя от теглото и начина на доставка (до офис на куриера или адрес на получателя). Цената на доставката не е фиксирана и се определя от превозвачите “Еконт Ексрес“ и „Спиди АД“, освен ако не е договорен устно или писмено предварително между търговеца и клиента.

Връщане и рекламация

Според Закона за Защита на Потребителите, Клиента има право да върне закупения продукт в рамките на 14 дни от датата на закупуването, като същият не трябва да бъде монтиран, повреден или по какъвто и да било начин използван.
Трябва да пазите касовата бележка, оригиналната опаковка и всички придружаващи документи. Връщането винаги е за сметка на клиента освен в случайте когато по вина на превозвача или доставчика има дефекти по стоката или Клиента е получил друга стока от тази която е поръчал.