Здравейте
 

Добавки

Ако не успявате да намерите търсения от Вас продукт, свържете се с нас.

Sort by
Display per page
Filter by attributes

BAR-2580

SUMOLUB - BAR-2580 Изключителен подобрител за смазочни масла. Bardahl SUMOLUB е химическа съставка от последна генерация съдържаща нано частици. Тази комбинация от свойства значително подобрява работата и състоянето на: скоростни кутии, хидравлични системи, двигатели, редуктори и др. Bardahl SUMOLUB съдържа формулата Полар плюс, благодарение на която продукта взаимодейства с метала на молекулярно ниво, като същия образува стабилен маслен филм и се втрива в самия метал. Благодарение на реакцията между продукта и метала, получаваме силна и сигурна защита при високо налягане и висока температура, отлична защита при екстремно натоварване и износване, намаляване на триенето, намаляване на изразходваната енеригя при триенето с повече от 40%, намалява работната температура с повече от - 42% (see friction test), значително намаляване на шума при работа.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Добавка масло
59,40 лв.

BAR-2007

FULL METAL - Въстановява метала в двигателя, BAR-2007 Действа против износване. Предпазва и Почиства. Възстановява уплътнението на бутало/стена на цилиндъра. Повишава и уравновесява налягането в цилиндъра. Намалява разхода на масло и на гориво. Подобрява гъвкавостта и ускорението. Увеличава коефициента на полезно действие и мощността на двигателя. Удължава живота на мотора до 40% при студен старт. Незабавно действие.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Добавка масло
57,00 лв.

LQ 3721

CERA TEC - 300ml CERA TEC е високотехнологичен керамичен защитен продукт за всички моторни масла. CERA TEC редуцира триенето и износването, благодарение на керамичните съставки, издържащи на високи химични и температурни натоварвания. Предотвратява директния контакт метал в метал, увеличавайки живота на мотора. Ниското триене ефективно редуцира разхода на гориво в бензиновите и дизеловите двигатели. Приложение: CERA TEC се добавя към моторното масло и само се смесва. Осигурява изключителна защита за всички подвижни и триещи се части в мотора. 300 мл са достатъчни за 5 литра моторно масло.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Добавка масло
56,87 лв.

BAR-1216

Long Life 6 в 1 - Фюлеринова добавка за масло, BAR-1216 Long Life 6 в 1 съдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издръжлив на високо налягане, голямо триене и екстремна температура филм. Добавката не променя вискозитета или вискозитетния индекс на маслото. Продуктът е съвместим с: всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетини, всички видове гориво - дизел, бензин, газ, катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за двигатели, които са подложени на голямо натоварване.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Добавка масло
54,45 лв.

LQ 5131

DIESEL FLIEB FIT - 1L Добавка против замръзване на дизел (1000 мл) „Зимното дизелово гориво”, в зависимост от неговия произход, започва да се превръща в „гел” при около -15°С. С този продукт точката на парафинизиране може да бъде намалена с около 10 градуса. Концентрат. Опаковка от 150 мл.Зимното дизелово гориво”, в зависимост от неговия произход, започва да се превръща в „гел” при около -15°С. С този продукт точката на парафинизиране може да бъде намалена с около 10 градуса. Повишава икономията и експлоатационната стабилност. Приложение: Подходяща за всички нива дизелово гориво за осигуряване на надеждна експлоатация през зимата. 150 мл са достатъчни за 40–75 литра гориво. Продуктът трябва да се добави преди да е започнал процесът на слепване на парафинните кристали.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Горивна система
53,39 лв.

BAR-1037

Професионално почистване на дюзи - BAR-1037 За почистване на дюзи само с "Машина 360" на BARDAHL.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
51,75 лв.