Здравейте
 

Добавки

Ако не успявате да намерите търсения от Вас продукт, свържете се с нас.

Sort by
Display per page
Filter by attributes

LQ 5154

PRO LINE DIESEL SYSTEM REINIGER JET CLEAN - 500ml Pro-Line Добавка почистваща дизеловата система Съдържа високо ефективна почистваща комбинация от добавки формулирани за бързо и рентабилно почистване на отлаганията в горивната система при дизеловите двигатели. Специалните добавки гарантират защита от корозия и повишаване на производителността при палене.Свойства - Повишена оперативна надеждност. - Подобрено запалване. - Много икономично. - Гарантира оптимално изгаряне. - Намалява вредните емисии. - Добра защита от корозия. - Почиства горивната система. - Подходяща за дизелови системи с филтър за твърди частици(DPF). - Премахва чукането в дизеловите двигатели.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Горивна система
Ђ35.28

P2010

PROTEC 1L DIESEL ANTI GEL P2010-DAG дизел анти-гел 1:1000 Подобрява притока и свойствата на горивото през зимата. Почиства цялата горивна система от замърсявания и смола. Поддържа горивните пътища и филтри чисти. Подходящ за всички видове дизелови горива и двигатели.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител PROTEC
Приложение Горивна система
Ђ33.15

LQ 1019

MOTOR CLEAN - 500ml Нека ви представим идеалното решение за почистване на автомобилния двигател отвътре. Автомобилната добавка Motor Clean на LIQUI MOLY гарантира безкомпромисно и ефективно почистване от утайки и други видове отлагания и мръсотия, като заобикаля твърдите частици и течни замърсявания. Всички от споменатите мръсотии ще изтекат заедно със старото масло щом дойде време за неговата смяна. След като вече сте заменили старото двигателно масло с ново, ще успеете да се насладите на един наистина тих двигател, който с нови сили ще разкрие истинските възможности на двигателя. Двигателят възвръща пълната си мощност, работи с по-малко износване, а характеристиките на отработените емисии са оптимизирани в разумни граници.Процедурата е съвсем елементарна за изпълнение. Просто добавете продукта към моторно масло при работна температура преди смяна на маслото. След добавянето на Motor Clean, просто оставете двигателя да работи на обороти за около 10 минути без да форсирате, след което можете да смените маслото. Съдържанието от флакона е достатъчно за третиране на максимум 5 литра моторно масло. В зависимост от превозното средство и количеството на моторното масло, един флакон от продукта може да е достатъчен за повече от едно третиране. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ Продукта не е подходящ за употреба при мотоциклети с мокри съединители. При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма. Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца. СЪВМЕСТИМОСТ Съвместим с всички леки и товарни автомобили, всички моторни масла в бензинови и дизелови двигатели, с и без филтър за твърди частици ( DPF ). Производител : Liqui - Moly GmbH (Германия)
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Добавка масло
Ђ33.09

LQ 5123

PRO LINE DPF SCHUTZ - 1L Pro-Line добавка защита филтър твърди частици, 1л Осигурява възможно най-доброто горене, намалява образуването на сажди и предпазва филтъра за твърди частици. Възстановява DPF системата. Особено подходящ за кратки пътувания и градски превозни средства. При редовна употреба дизеловия филтър за твърди частици остава чист, увеличените разходи за поддръжка са сведени до минимум.Подходящо за дизелови автомобили с филтър за твърди частици, при условие че те не са оборудвани с електронно контролирана система с добавен резервоар за филтърна регенерация (каквито се използват от Citroen и Peugeot, например). Също така подходящ за камиони и автобуси.Добавете в горивото непосредствено преди презареждане на всеки 2000 км. Контейнерът (1 L) е достатъчно за 300 литра дизелово гориво. Вреден:. H304 Може да бъде фатално при поглъщане и навлизане в дихателните пътища. P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта,P301+P310 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ:Незабавно се обадете в център ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар, P331НЕ предизвиквайте повръщане,P405 Да се съхранява под ключ, P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с местните нормативни актове,EUH066Повтарящата се експозиция може да предизвика изсушаване или напукване на кожата.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Почистване DPF
Ђ31.66

BAR-1200

B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION, BAR-1200 Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител BARDAHL
Приложение Горивна система
Ђ31.59

LQ 2512

AUTOMATIK GETRIEBE REINIGER - 300ml Тази добавка Liqui Moly почиства и освобождава автоматичната маслена верига от депозити. Осигурява идеално превключване и удължава живота на трансмисията. Подходяща за всички автоматични скоростни кутии. Съдържанието може да е достатъчно за 6 - 9 литра трансмисионно масло. Добавката Лики Моли за почистване на автоматична скоростни кутия може да се използва като се добави към маслото с помощта на фуния или с всички автомати за смяна на масло на автоматична трансмисия.
ХРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Производител LIQUI MOLY
Приложение Трансмисия
Ђ31.41